ELPROCAD-specialisten med över 20 års ELPROCAD- och AutoCAD-erfarenhet

Licenshantering som tjänst för ELPROCAD

Vid installation av ELPROCADs licenshanterare från CD-skivan körs licenshanteringen som ett program. Detta innebär att den dator som används som licenshanterare måste vara inloggad eftersom licenshanteringen annars avbryts när man loggar ut.

Genom att ladda hem vårt installationsprogram, installera och sedan kopiera licensfien/licensfilerna till installationskatalogen kommer det att skapas en tjänst kallad ELPROCAD som gör att licenshanteringen startas automatiskt vid en omstart av datorn, samt att man inte behöver vara inloggad.

NetlockService_Setup.exe 6,304 kB

Copyright ® 2006 elcc.se

Hem         Om oss         Support        Lösningar         Kontakt
ELCC ▪ Järnvägsgatan 11 ▪ 360 60 Vissefjärda ▪ 0471-201 65 ▪ support@elcc.se

HEM

FÖRETAGET

PRODUKTER

LÖSNINGAR

SUPPORT

KONTAKT