ELPROCAD-specialist

med över 20 års

ELPROCAD- och

AutoCAD-erfarenhet

 

 

 

   

Utbildningar...

Vi utbildar era medarbetare i samtliga ELPROCAD-produkter och -moduler. Våra kurskompendier är egentillverkade och har sina upplägg mer som ett flöde än detaljbeskrivning av funktioner som oftast är fallet med programmanualer.

 

Kompetensstöd...

i projekt (stora som små). Ska ni använda ELPROCAD i ert första projekt och vill ha stöd i starten kan vi bistå med sådan. Likaså om ni i ett projekt har en beställare med specifika krav och vill hamna rätt från början med ert projekt har vi mångårig erfarenhet av dessa problemställningar och lösningar. Kontakta oss för diskussion.

 

Installationer...

. Installation av ELPROCAD som singellicenser eller nätverksinstallationer med en eller flera (upp til 10) ELPROCAD-licensservrar i installationen. Konfigurationer för bästa utnyttjande av era ELPROCAD:ar.

 

Anpassningar...

. Eftersom applikationer är utvecklade för att tilltala så många som möjligt hamnar man som användare ibland i sin dagliga verksamhet med arbetsmoment som repeteras till leda. Lösningen kan då vara en anpassad funktion som implementeras i er ELPROCAD.  Utformning av ritningblanketter och rapportmallar med tillhörande optimala konfigurationsfiler är uppgifter som brukar kosta betydligt mer att knåpa med själv än att lägga ut på oss. Läs mer om våra anpassningar.

 

Se listan med exempel på anpassningar...

 

Ett urval av fria anpassade funktioner för nedladdning...

 

Det stora flertalet anpassningar och tillämpningar är utvecklade för ELPROCAD:ar baserade på AutoCAD fullversion eller ELPROCAD IC (IntelliCAD) i listan nedan

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Programspråk

AutoLISP med DCL för anpassningar till AutoCAD fullversion och ELPROCAD IC/IntelliCAD

VBA - Visual Basic for Applications för anpassningar i ritmiljön som kräver tillgång till databaser och/eller komponenter i användargränssnittet

Visual Basic vid utveckling av externa program och hjälpfunktioner

 

 

 

 

   Copyright ® 2014 elcc.se

ELCC AB ▪ Bergsmansvägen 5 ▪ 711 78 Guldsmedshyttan ▪ 0581-101 65 ▪ support@elcc.se

HEM

FÖRETAGET

PRODUKTER

LÖSNINGAR

SUPPORT

KONTAKT