ELPROCAD-specialisten med

över 20 års ELPROCAD- och

AutoCAD-erfarenhet

 

 

 

   

ELPROCAD är Sveriges ledande och mest spridda applikation för produktion av elschema. Programmet finns för grundplattformarna AutoCAD och BricsCAD. BricsCAD-baserade ELPROCAD:ar benämns IC. För respektive plattform finns ELPROCAD i två funktionsnivåer; Basic och Pro.

 

Gå till ELPROCAD-familjens medlemmar...

 

 

 

 

Egna produkter och hjälpprogram till ELPROCAD.

 

XlsReport...

Programvara som med några få knapptryckningar för över dina listor, som ELPROCAD Pro genererat, till snygga blanketter i Excel. Kan installeras som singel- eller nätverksversion.

4.490 kr

Drawing Translator...

Med hjälp av ordlista man skriver i Excel översätts texter och attributtexter i ritningarna. Ordlistan kan innehålla godtyckligt antal språk, är radorienterad där varje rad innehåller ett ord som i följande kolumner har sina översättningar. Hanterar kyrilliska och andra UNICODE-baserade tecken om textstilarna i ritningarna använder sådana teckensnitt. Programmet har även en funktion för att skapa ordlistor från utvalda ritningsfiler.

4.490 kr

Article Editor...

En editor för ELPROCADs artikeldatabaser med funktioner som Fyll nedåt, Fyll uppåt, Kopiera, Klistra in, Fyll nedåt +1, Fyll nedåt +n, mm. Lägg till nya artikelgrupper/tillbehörsgrupper, Ändra presentationsföljden på artiklarna inom en grupp och mycket mycket mer.

1.490 kr

ScriptIt!...

Scriptprogramvara för att utföra repetitiva funktioner på ritningsfiler. Den skiljer sig från ELPROCADs projektautomatik genom att den utgår från filer istället för bladen. Filerna kan vara både DWG och DXF. Levereras tillsammans med ett flertal produktiva och högeffektiva script/LISP-funktioner att använda med era ELPROCAD-ritningar. Fungerar på AutoCAD och IntelliCAD

1.490 kr

Symbol Organizer...

Programtillägg till ELPROCAD IC och/eller IntelliCAD version 4-10 som ger avändaren full kontroll över sina symboler och typritningar. Läs användarhandledningen för mer information.

1.490 kr

PdfBinder...

Programtillägg till ELPROCAD IC/16 för att skapa flersidiga PDF-filer med bokmärken från ritningshuvuden på schemasidorna.

1.890 kr

Samtliga priser exklusive moms. Med reservation för fel.

   Copyright ® 2014 elcc.se

ELCC AB ▪ Bergsmansvägen 5 ▪ 711 78 Guldsmedshyttan ▪ 0581-101 65 ▪ support@elcc.se

HEM

FÖRETAGET

PRODUKTER

LÖSNINGAR

SUPPORT

KONTAKT